Beach in the City

Deze zomer vindt in de eerste week van de zomer het EK Beachvolleybal plaats. Een topsportevenement met spektakel en entertainment. Maar er is meer. De hele Apeldoornse binnenstad wordt op dat moment omgetoverd tot ‘Beach in the City Apeldoorn’. Samen luiden we de zomer in. Een beach-festijn voor en door de stad met activiteiten, evenementen en meer. Er worden festiviteiten voor jong en oud georganiseerd door verschillende Apeldoornse ondernemers en organisaties. Niet alleen voor inwoners, maar natuurlijk zijn toeristen van harte welkom in onze binnenstad tijdens Beach in the City. Het zou fantastisch zijn als deze ‘kick-off van de zomer’ komende jaren onder de noemer Beach in the City vaker zou plaatsvinden.

Kansen voor Apeldoornse ondernemers

Een EK Beachvolleybal midden in je stad. Dat gebeurt niet elk jaar! Een uitgelezen kans om rond dit gave evenement veel andere activiteiten te organiseren die allemaal in het teken staan van zon, zee, strand en natuurlijk beachvolleybal. De activiteiten die tijdens het EK Beachvolleybal in de Apeldoornse Binnenstad georganiseerd worden, vallen onder de noemer ‘Beach in the City’. Zo is één herkenbare stijl waar iedereen die wat organiseert, gebruik van kan maken. Voor de bezoeker ook wel zo makkelijk, toch?

Beach in the City evenement organiseren

Lijkt het jou ook leuk om een evenement in de binnenstad te organiseren rond Beach in the City? Hartstikke gaaf! Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en kunnen met je meedenken. Heb je vragen of meedenkkracht nodig? Mail ons! beachinthecity@apeldoorn.nl.

Beach in the City promotie-pakket

Wil jij een poster, vlag of flyer van jouw Beach in the City evenement? Dat kan ook! Speciaal voor Beach in the City is er een stijl ontwikkeld waar iedereen gebruik van kan maken. Zo kom je dus als jij dat wilt kosteloos

  • op deze website
  • op jouw eigen Beach in the City flyer, poster of vlag
  • op de social media van Beach in the City

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als jij ons de juiste informatie zoals datum, tijd, locatie en wat er te doen is, stuurt, zorgen wij voor een mooie Beach in the City opmaak. Alleen de productiekosten zijn voor jouw rekening. Ook hiervoor kun je ons mailen: beachinthecity@apeldoorn.nl.

Beach in the City is een samenwerking van Apeldoornse ondernemers, Taskforce Events, Stichting Centrum Management, Apeldoorn Marketing en de gemeente Apeldoorn.