Plattegrond

 

Daar is hij dan: de plattegrond het Beach in the City 2018!

Op deze plattegrond zie je wat er allemaal te doen is gedurende het evenement in de week van 15 t/m 21 juli. Je kunt op verschillende plekken in de stad leuke activiteiten bijwonen. Zowel in de avonduren als overdag is er van alles te doen. Zo is er overdag een leuke Beach BSO of ouder-kind middag op het Marktplein, kun je ’s avonds genieten van lekkere drankjes op het Raadhuisplein, de Kapelstraat of tijdens de Borrelnood en doe je vrijdag 20 juli mee met een heuse beachrun en/of slipperrun incl. Beachparty op het Leienplein.

Een leukere start van jouw zomervakantie kun je je bijna niet voorstellen. Check it out en be(ach) there!

 1. Raadhuisplein – 15 t/m 21 juli
 2. Onze EK Beach Fanzone met heerlijke loungehoek, groot tv-scherm om wedstrijden live te volgen en muziek tussen en na de westrijden.

 3. Venice Beach Veluwe – 18 juli
  Gigant Café met John Lennon educational tour bus.
 4. Beach Barretocht – 19 t/m 21 juli
  The cocktail edition; koop een beachpaspoort en maak een tocht langs 10 Apeldoornse kroegen voor lekkere Beach drinks
 5. Kapelstraat = Beachstreet – 19 t/m 21 juli
  De Kapelstraat kan niet ontbreken. geniet van ultieme beachvibes en drie avonden feest. Hier vind je o.a. de FEM! Beach Borrel op 19 juli.
 6. Beach BSO – 17 t/m 21 juli
  Sportief en educatief programma met leuke activiteiten in het teken van EK Beachvolleybal, speciaal voor de bso’s in Apeldoorn.
 7. Markt – 9 t/m 23 juli
  De markt verhuist tijdelijk naar een andere plek. Kom vooral langs om uw favoriete marktkraam te bezoeken op locatie Kanaalstraat, Hofstraat en Hoofdstraat-Zuid.
 8. Apeldoorn business beachvolleybal competition – 17 t/m 19 juli
  Apeldoornse bedrijven nemen het tegen elkaar op tijdens de bedrijvencompetitie. Wie staan er in de finale op 19 juli? Op het marktplein en Zwitsalterrein.
 9. StadsOase – 15 en 22 juli
  Het plein tussen CODA en gigant mag je zeker niet overslaan. Een combinatie van muziek film en cultuur. Daar wil je bij zijn!
 10. Leie’n del Sol – 20 juli
  Alles wat je verwacht bij een ehuse beachparty, kun je vinden op het Leienplein. Proef de beachsfeer op ons eigen Leie’n del Sol.
 11. Slam fm! On tour truck – 20 juli
  SLAM FM! On Tour. Dat is gegarandeerd een succes. Lekkere beats klinken door de straten van de Apeldoornse binnenstad. Met wie ga jij een kijkje nemen op 20 juli?
 12. Beach run & Slipperr rrrrun – 20 juli
  Hawaïslinger om, beachshirt aan en RUN! Ren een rondje van 2,5 of 5 km door het centrum van Apeldoorn. Te lang? of juist nog zin in een stukje sprinten? loop dan de SlipperRun van 250 meter op slippers.
 13. De Borrelnood – 20 juli
  Op het Marktplein vindt je op vrijdag 20 juli de gezelligste vrijdagmiddagborrel plaatst vanaf 17.00 uur. DJ’s, demo’s en om 21.30 uur vind je er de SLAMFM! Truck.