Veluwe Centraal Beachcafé

Veluwe Centraal zendt het programma ‘VC Beachcafé’ uit op de speeldagen van het EK Beachvolleybal. Interessante gasten, zomerse muziek en live verslag van de volleybalwedstrijden die op het Marktplein worden gespeeld. In de zomerse setting van het VC Beachcafé worden luisteraars en kijkers op de hoogte gehouden van dit hele evenement. Ook de bezoekers van de wedstrijden kunnen in het VC Beachcafé aanschuiven en genieten van gasten en (live) muziek.

Het VC Beachcafé is geopend op

Zondag 15 juli van 18:00 tot 21:00 uur
woensdag 18 juli van18:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 21 juli van 12:00 tot 16:00 uur

VC Beachcafé is live te beluisteren en te bekijken via www.veluwecentraal.com en in Apeldoorn te beluisteren via AM 1485 khz.

 

Veluwe Centraal is een onafhankelijk en regionaal radiostation voor de Veluwe. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te beluisteren via www.veluwecentraal.com, de app van Tune-In Radio en in Apeldoorn op AM 1485khz. Wij brengen programma’s met een positieve sfeer, optimistische muziek, actueel nieuws en aansprekende interviews over interessante events en gebeurtenissen uit de regio. Onze studio is gevestigd in de toren op het Marktplein in Apeldoorn.